İç Çamaşırları Kaç Derecede Yıkanır?

İç Çamaşırları Kaç Derecede Yıkanır?

Her an seksi hissettiren, dolabımızın olmazsa olmazı, partnerinizle yaşadığınız tutku dolu anların çoğalmasını sağlayan seksi iç giyim ürünleri hayatımızda oldukça önemli bir yer kaplıyor. Fakat iç çamaşırlarımızın modeli kadar hijyenik olması da fazlasıyla önemli.

İç Çamaşırların Bakımı Nasıl Olmalı?

Öncelikle alacağınız seksi iç çamaşır ve seksi iç giyim ürünleri cildinizi tahriş etmeyecek, nefes alan kumaşlardan olmalı. Temizlik açısından ise iyi temizlenmeli ve herhangi bir enfeksiyona neden olması önlenmelidir. Seçtiğiniz iç çamaşır ürününe göre hepsinin bakımı farklılık gösterse de kategorilere ayırarak da genellemek mümkün olabilir.

Eğer seksi iç giyim ürünleriniz dantelli, boncuklu ya da işlemeli ürünlerse ideal derecesi 30 derece olmalıdır. Bunun sebebi ise iç giyim ürünlerinizin modeline ve işlemelerine zarar vermemektir.

Sütyen Kaç Derecede Yıkanır?

Sütyen modelleri kalıplı olması dolayısıyla kalıbının formunu kaybetmemesi açısından nasıl yıkandığı oldukça önemlidir. Destekli, desteksiz, balenli, balensiz gibi özelliklerine göre nasıl yıkadığınız önem kazanmaktadır. Birçok kişi iç çamaşırları 90 derecede yıkamayı tercih etse de kumaşlarının ve yapısının zarar görmemesi açısından 60 derecede yıkamak daha sağlıklı olacaktır.

Eğer yıkayacağınız sütyen modeli renkli ve hassas bir kumaşa sahip ise 40 dereceye düşürebilirsiniz.

Külotlar Kaç Derecede Yıkanmalıdır?

Külotlar ise hijyen açısından en önemli ürünlerdir. Hijyenik olması için yıkadıktan sonra mutlaka ütülenmesi de gerekmektedir. Külotlar için en uygun derece 80 ya da 90 diyebilirken eğer renkli ya da hassas bir modelden bahsediyorsak 60 dereceye kadar düşürmeniz de mümkün olacaktır.

Aradığınız Seksi İç Giyim Ürünleri Sitemizde!

Siz de iç çamaşırlarınızın hijyenine önem veriyor, kaliteli kumaşlardan olmasını ve cildinizi tahriş etmemesini arzuluyorsanız aradığınız seksi iç giyim ürünlerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Alacağınız bütün ürünler hem birbirinden seksi hem de cildinizi koruyacak kumaşlardan yapılmaktadır. Ürünlerimizin yıkama talimatlarına uyduğunuz takdirde uzun ömürlü olacağını da bilmelisiniz.

Sadece kendinizi değil partnerinizi de mutlu edeceğiniz, kendinizi her an seksi hissedeceğiniz seksi iç giyim ürünlerimiz sizleri bekliyor! Üstelik yapacağınız bütün alışverişleriniz hem ekonomik hem de güvenli!

Etiketler: iç çamaşır yıkama
Aralık 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR