Tanga ve G-String Arasındaki Farklar

Tanga ve G-String Arasındaki Farklar

Gündelik yaşamında da kendini iyi hissetmek isteyen her kadın için en büyük kurtarıcı hiç şüphesiz iç giyim modelleridir. Sadece özel hayatında değil her an seksi hissetmek için en çok tercih edilen ürünler ise tanga ve g-string modellerdir. Fantazi takımlar genellikle özel anlar için kurtarıcı bir rol oynarken tanga, g-string, dantelli iç giyim modelleri gibi ürünler her an iç giyim dolabının vazgeçilmezi olmaya devam etmektedir.

Fakat buna rağmen tanga ve g-string modelleri arasındaki fark günümüzde hala soru işareti oluşturmaya devam etmektedir.

Peki, Farkları Nedir?

Tanga ve g-string arasındaki farklar aslında yok denilecek kadar azdır. Bu nedenle de çoğu kişi tanga ile g-string modeli ayırt etmekte oldukça zorlanmaktadırlar. Fakat bu farkları bir kere bildikten sonra ikisi arasındaki ayrımı yapmanız oldukça kolay olacaktır.

Öncelikle tanganın yan taraflarında bulunan şerit kısımları kalınlık itibariyle bir parmak kadardır. Ancak diğer model olan g-string de ise yan taraflarda sadece ipten şeritler bulunmaktadır. Bu durum g-string modellerin cinsel hayatta ya da fantazi iç giyim modelleri arasında daha fazla tercih edilmesine de sebep olmaktadır.

Bir diğer farklılık ise önden görünümleridir. Tanganın ön kısmı normal külotlardan farklı bir tasarıma sahiptir. G-string modellerinin önü ise normal külotlara benzemektedir. Bu nedenle g-string giyimi kadınlara daha rahat gelmektedir.

Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Fantazi g-string ve tanga modellerini alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden biri kumaşın kalitesidir. Sizi terletmeyecek, cildinize zarar vermeyecek ürünleri tercih etmeniz gerekmektedir. Bu nedenle özellikle pamuklu, nefes alan ürünler seçmelisiniz. Bunun yanı sıra tabii ki her üründe olduğu gibi doğru beden ölçünüzü almanız gerekmektedir.

Aradığınız Tanga ve G-string Modelleri Burada!

Siz de hem gündelik hayatınızda hem de cinselliğinizde farklılık yapmak, kendinizi her an görmek istediğiniz gibi hissetmek istiyorsanız aradığınız çözüm tanga ve g-string modellerinde olabilir. Birbirinden seksi fantazi takımlar, tanga ve g-string modelleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Üstelik yapacağınız her alışveriş hem güvenli hem ekonomik!

Etiketler: Tanga, G-String
Temmuz 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR